Comex tehnologije d.o.o. logo
Comex tehnologije d.o.o.


Tvrtka "COMEX TEHNOLOGIJE informacijske tehnologije i sustavi d.o.o." osnovana je ugovorom o osnivanju 5.10.1992. g. Tvrtka pod istim nazivom usklađena je 6.05.1996. g. sa Zakonom o trgovačkim društvima i upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta 080068804.

Skraćeni naziv tvrtke: "COMEX tehnologije d.o.o."
Adresa sjedišta:
COMEX tehnologije d.o.o.
Koledinečka 5
10040-ZAGREB

tel. 01 2930 656
mob. tel. 098 218 031
fax 01 2930 439
e-pošta:
Internet: http://www.comex.hr

OIB: 74708797239Tvrtka Comex tehnologije ekspertno se bavi:

 Problematikom uređivanja redova čekanja (Queue Management - Redomati)
Na ovom području tijesno surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima i liderima u razvoju sklopovske i programske opreme za upravljanje redovima čekanja (Queue Management System). Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj. Nudimo suradnju i tehničku asistenciju svim instalaterima te isporuku svih komponenata uz edukaciju odnosno tehničku asistenciju prilikom projektiranja odnosno realizacije svih razina složenosti redomata.Također nudimo projektiranje svih razina složenosti, izvedbu ključ u ruke i održavanje QMS sustava.

 Problematikom radijskog pozivanja/dojavljivanja (Radio Paging System)
Na ovom području tijesno surađuje s tvrtkama proizvođačima sklopovske i programske opreme za upravljanje sustavima radijskog pozivanja/dojavljivanja (Radio Paging System). Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj sustava radijskog pozivanja/dojavljivanja HronosCom. Nudimo isporuku sustava KURIR odgovarajuće konfiguracije uz edukaciju odnosno tehničku asistenciju prilikom projektiranja odnosno instaliranja a sastavni dio ponude je njegovo održavanje, servisiranje odnosno unapređivanje.

 Problematikom mjenjačkog poslovanja
(Cash Management)

Na ovom području tijesno surađujemo s tvrtkama proizvođačima i liderima u razvoju sklopovske i programske opreme uređaja za provjeru novčanica u svijetu. Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj. Pored uređaja za provjeru ispravnosti novčanica, brojača novčanica i kompleksnih uređaja za cjelovitu obradu gotovine nudimo i elektroničke tečajnice kao i UV-svjetiljke a sastavni dio ponude je njihova distribucija, održavanje, servisiranje odnosno unapređivanje.


COMEX tehnologije d.o.o. koordinira djelatnosti neformalnog klastera koje pokrivaju tehnološka, ekspertna i izvedbena znanja iz područja projektiranja i primjene odnosno izvedbe/proizvodnje odgovarajuće programske opreme, strojarskih elektroničkih i električnih komponenata, sklopova, uređaja ili instalacija iz područja upravljanje redovima čekanja (Queue Management System) i uređaja za provjeru i brojanje novčanica (Cash Management System).

Copyright © 2016. Comex tehnologije d.o.o. Sva prava pridržana.