Comex tehnologije d.o.o. logo
Ponuda


Tvrtka Comex tehnologije nudi svoje usluge u sljedećim područjima:


 Uređivanje redova čekanja (Queue Management - Redomati)
Na ovom području tijesno surađuje s vodećim svjetskim proizvođačima i liderima u razvoju sklopovske i programske opreme za upravljanje redovima čekanja (Queue Management System). Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj. Nudimo suradnju i tehničku asistenciju svim instalaterima te isporuku svih komponenata uz edukaciju odnosno tehničku asistenciju prilikom projektiranja odnosno realizacije svih razina složenosti redomata.Također nudimo projektiranje svih razina složenosti, izvedbu ključ u ruke i održavanje QMS sustava.


 Radijsko pozivanje/dojavljivanje (Radio Paging System)
Na ovom području tijesno surađuje s tvrtkama proizvođačima sklopovske i programske opreme za upravljanje sustavima radijskog pozivanja/dojavljivanja (Radio Paging System). Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj sustava radijskog pozivanja/dojavljivanja HronosCom. Nudimo isporuku sustava KURIR odgovarajuće konfiguracije uz edukaciju odnosno tehničku asistenciju prilikom projektiranja odnosno instaliranja a sastavni dio ponude je njegovo održavanje, servisiranje odnosno unapređivanje.


 Mjenjačko poslovanje (Cash Management)
Na ovom području tijesno surađujemo s tvrtkama proizvođačima i liderima u razvoju sklopovske i programske opreme uređaja za provjeru novčanica u svijetu. Ekskluzivni smo distributeri u Republici Hrvatskoj. Pored uređaja za provjeru ispravnosti novčanica, brojača novčanica i kompleksnih uređaja za cjelovitu obradu gotovine nudimo i elektroničke tečajnice kao i UV-svjetiljke a sastavni dio ponude je njihova distribucija, održavanje, servisiranje odnosno unapređivanje.


Kontakt

COMEX tehnologije d.o.o

Koledinečka 5
10040 Zagreb

tel. 01 2930 656
mob. 098 218 031
fax 01 2930 439


OIB: 74708797239


Copyright © 2016. Comex tehnologije d.o.o. Sva prava pridržana.