Comex tehnologije d.o.o. logo
Redomati, sustavi upravljanja redovima čekanja
(Queue Management System)

Što je to Queue Management System? Što je to redomat?

To je sustav upravljanja/administriranja redovima čekanja koji omogućava svrstavanje stranaka/klijenata/pacijenata u red(ove) čekanja i njihovo pozivanje. Optimalizacijom tijeka stranaka poboljšava se razina usluge i stvara opuštenije ozračje kako strankama tako i djelatnicima. Optimaliziraju se i troškovi radne snage, povećavaju se prihodi a investitori u naše sustave dobivaju dodatnu vrijednost kroz maksimalni profit. Općenito, ovakav proces zovemo Queue Management.

Sustav upravljanja redovima čekanja je uvijek modularan i projektira se odnosno konfigurira prema konkretnoj situaciji na terenu u funkcionalnu cjelinu električnim/informacijskim povezivanjem karakterističnih komponenata.

COMEX tehnologije posjeduje 20-godišnje iskustvo u upravljanju redovima čekanja (Queue Management) i dubinska znanja o postupcima optimalizacije obrade stranaka u financijskim institucijama, javnom sektoru, zdravstvu, prodaji i sl.

U posljednje vrijeme hit među redomatima predstavljaju sustavi koji su posebno pogodni za primjenu u prodaji/maloprodaji u kojima se kao vizualno/glasovno sučelje prema strankama rabe LCD-monitori. LCD-monitori takvim sustavima povećavaju vrijednost zbog širenja promotivnih poruka i drugih on-line informacija koje strankama u redovima čekanja mogu biti od koristi. Sustave s takvim funkcionalnim sposobnostima nazivamo skupnim imeno LCD-redomati. LCD-redomate u jednostavnijoj maloprodajnoj izvedbi opisali smo u prospektu Q-retail a one složenije, s više poslužnih mjesta u smislu izvedbe i broja ugrađenih komponenata, u prospektu Q-microtouch.

 

Q-DIRECT
Red-O-Mat

Sustavi upravljanja redovima čekanja manje zahtjevnosti

Pozivanje iz jednog reda čekanja, pozivanje na radna mjesta, recepcijski sustavi i sl.

Red-O-Mat, najsuvremeniji, potpuno programabilan sustav upravljanja redovima čekanja za sve namjene

Upravljanje proizvoljnim brojem redova čekanja, proizvoljnim brojem radnih mjesta integriranih u LAN; podržava aplikaciju LED-pokazivača, medijskih panela, glasovnog pozivanja,...Kontakt

COMEX tehnologije d.o.o

Koledinečka 5
10040 Zagreb

tel. 01 2930 656
mob. 098 218 031
fax 01 2930 439


OIB: 74708797239


Copyright © 2016. Comex tehnologije d.o.o. Sva prava pridržana.